sábado, 16 de marzo de 2013

16 marzo 2013 Acte solidari amb els Hospitals

16 març 2013

Acte solidari amb els Hospitals de Bellvitge i de La Vall d’Hebrón


Responent a la amable invitació dels organitzadors hem tingut (la meva dona i jo) el plaer de assistir a un acte a Saló de Cròniques de l'Ajuntament de Barcelona.
El motiu ha estat dur a terme un acte just, solidari i molt huma. En el decurs de l'acte hem pogut gaudir de una extensa lliçó relacionada amb temes médics i al mateix temps de una sobredosis de calor i sensibilitat humana. Ha obert l'acte la delegada de Salut de l'Ajuntament de Barcelona Cristina Iniesta.

En el torn médic els Doctors Esteller i Sanchez de Toledo (Cap de Investigació Biomèdica de  l’Hospital de Bellvitge i Cap de Oncología Infantil de l'Hospital Vall d'Hebró respctivament) han parlat sobre les investigacions que se estan fent en el mon del cancer infantil i sobre tot en el camp del retinoblastoma i el cancer óseo-muscular.






En el torn social la Susana Ramos ha parlat de les conseqüencies que aquestes patologíes porten en els nens i els seus familiars i la Paloma Banderas (responsable del projecte “Desafío Menorca”) ha ofert la col.laboració de la seva entitat per ajudar a aquests nens i nenes a fer activitats que els suposin millorar la qualitat de vida.
Pero a banda de tot això, el moment culminant de l'acte ha estat quan Susana Ramos ha fet entrega de unes quantitats económiques als dos hospitals per col.laborar en la recerca de teràpies per acabar amb aquestes patologíes. Els diners estaven primerament destinats per altre projecte que, malauradament, no ha arribat a bon terme. Per això Susana Ramos i els seus col.laboradors han decidir aportar aquests recursos als dos hospitals esmentats.




Per cert, una de les sorpreses ha estat l'actuació del Mag Selvin, amb qui ens hem retrobat després de molts anys. Ell va ser el artista convidat quan el 1995 va tenir el gran detall de col.laborar en la festa infantil que vaig preparar pels nens afectats per terrorisme a Catalunya.

A la Susana, en Selvin i a tanta i tanta gent i empreses que han fet posible un acte com el de avui, gràcies.



No hay comentarios:

Publicar un comentario