viernes, 21 de junio de 2013

21 juny 2013 (18.06.13) Visita a despatx

21 juny 2013 (19.06.13)
 
Visita a despatx professional

El pasat 19 de juny vaig rebre una visita molt especial al despatx on treballo. Es va presentar una víctima del terrorisme amb la seva parella per fer-nos un regal tant a la Cap del despatx com a un servidor.

De una manera molt emotiva i amb una sincera amistat despres de tants anys de coneixe’ns en Llorenç ena va fer entrega de quelcom que per ell es la seva gran afició: els minerals. I ens va regalar dos minerals que, segons la seva investigació, son representatius de la nostre personalitat. Per la Montse una rodocrossita trobada a la Mina San Antonio.Campo Este. Santa Eulàlia. Aquiles Serdán. Chihuahua. Méxic.

Per a mi, el honor va ser rebre una mostre excel·lent de citrina un Agregat de cristalls que es troba a les mines de Porto Alegre. Rio Grande do Sul. Brasil.

Robert Manrique i Llorenç Garcia



Realment en Llorenç es la persona que mes en sap de minerals. Es impresionant i com a mostre us recomano que consolteu la seva web http://www.fotominer.com. Podreu trobar mes de 28.000 fotografíes dels minerals que ha localitzat. No exagero si dic que es de les tres millors págines web del mon en la temàtica de la mineralogia.

 
Montserrat Fortuny i Llorenç Garcia













Llorenç, gràcies per enrecordart’en de mi en un dia tan assenyalat com el 19 de juny. Ha estat un regal magnífic, com la teva amistat iniciada a finals de l’any 2000 quan vas patir un atemptat a Barcelona.

No hay comentarios:

Publicar un comentario