miércoles, 4 de diciembre de 2013

4 desembre 2013 (2) Acte per Marc Marginedas


4 desembre 2013



Acte per Marc Marginedas

Novament, i ja en son onze, els familiars, amics i companys d’en Marc Marginedas ens em retrobat a la porta de la redacció del diari per expresar la nostre exigencia pel seu alliberament.
El comunicat ha estat llegit avui per en Joel, company d’en Marc i també pel jutge Santiago Vidal.
A continuació us ofereixo el speak d’en Santi Vidal:

Benvolgut Marc.
No he tingut encara l’honor de coneixe’t personaloment però quan tornis –més aviat que tard- esmenarem aquest déficit, en pots estar ben segur.
Compartir amb els teus companys de feina aquest nou dimecres, setmana rere setmana, es el milllor exemple de solidaritat que es pot retre a algú a qui estimes i admires.
Mes enllà de continuar reclamant el teu alliberament, voldría recordar amb tu quenats indrets perillosos on es vulneren els drets humans mes elementals hi ha encara en el nostre món, capaç de les accions més solidaries però també de les mes miserables. Siria només n’es un punyent exemple.
Voldria dir-te que a la meva familia sempre hem viscut el terror del no retorn dels qui treballeu en els llocs on, malauradament, es produeixen les pitjors tragèdies. En Joan Roura, amic i company teu en aquest mal anomenat periodismo bélic, n’es un exemple. I cada vegada que escolto les seves cróniques, m’envaeix un sentiment d’orgull barrejat amb la preocupació pel que us pugui pasar.
No oblidaré mai que sou els ulls i la veu de la societat en un entorn hostil, ple de paranys. Sense vosaltres, el dret a la informació, a saber qué passa de veritat en el món, clau de una opinió fonamentada només sería una utopía.
Gràcies doncs, per ser on sou i dir el que tots necessitem saber!!
T’esperem!!
Fins sempre!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario