lunes, 10 de febrero de 2014

09 febrer 2014 La Vanguardia (opinio)

09 febrer 2014




Teoría de la derrota
José Antonio Zarzalejos






ETA está derrotada? El debat sacseja el PP. Hi ha evidències que abonen una resposta positiva. La banda no assassina, no destrueix i no extorsiona. Deambulen armats i desorientats una trentena d’etarres a Europa i Amèrica Llatina. Per tant, ETA está derrotada. El que passa és que l’esquerra abertzale i la mateixa orgqanització no volen  passar a la història com a delinqüents sinó com a gudaris (soldats, en eusquera), per això desitgen una certa respectabilitat en el seu desenllaç. El PNB afavoreix aquesta texi per escurçar terminis i rentar culpes; les víctimes i sectors del PP no estan per la feina. Conclusió: ETA está derrotada, però ha de lliurar les armes i abandonar  la seva pretensió de passar a la història amb una épica patriòtica inventada.

Opinió:

Sr. José Antonio Zarzalejos. Ja fa temps li vag dir públicament que s’equivocava al parlar de LES víctimes com un grup de pensament únic. Va tenir la honorabilitat de reconèixer que s’havia equivocat.
Ara torna a cometre el mateix error però amb l’afegit de que SI sap diferenciar entre sectors del PP... tan difícil es fer el mateix, saber diferenciar, entre els diferents sectors de víctimes?

No hay comentarios:

Publicar un comentario