martes, 20 de mayo de 2014

17 maig 2014 Acte "Un nen, un somriure"

17 maig 2014

Acte sol·lidari “Un nen, un somriure”.

El passat dissabte al matí vaig tenir l’honor de retrobar-me amb la Susana Ramos i el seu equip, contestant a la invitació rebuda per assistir a l’acte “Un nen, un somriure”.
En les instalacions de l’Associació de Treballadors de “la Caixa” prop de l’Avinguda Tibidabo a Barcelona es va dur a terme un excel·lent acte solidari amb la gent de “Un nen, un somriure”, adreçat a nens que pateixen cancer.

L’acte va ser tot un éxit de públic i de qualitat. Sota la presentació de l’Elisabet Carnicer i en David Segú, els presents varem tenir la informació adient en relació al projecte que portará a un ampli grup de nens i nenes a pasar una estada de vacances a Menorca, amb el patrocini de gairebé una cinquentena de empresses i col·laboradors.

A mes a mes de la informació presentada, varem gaudir amb les actuacions de en Guillem Riera i la seva banda, en Fabio Canu i en Frank Mercader. Personalment vaig trobar com a moments mes emotius les intervencions del Doctor Jose Sanchez de Toledo, Cap de Oncología Infantil a l’Hospital de la Vall d’Hebrón i eminència mundial en aquesta especialitat i de en Frank garcía, de l’Institut de Recerca amb les intervencions de alguns dels nens afectats que van donar (o milllor dit, van tornar a donar) un altre lliçó de dignitat i de valentía.

Només em queda desitjar a tots els que marxaran a Menorca que gaudeixin de tot, per que s’ho mereixen tot. I que la gent de Bombers senss Fornteres, amb en Salvaodr Moragues al front, tinguin tota la paciencia del mon.



No hay comentarios:

Publicar un comentario