lunes, 10 de agosto de 2015

04 agost 2015 Cadena SER (entrevista)

04 agost 2015 



Facilitats perquè les víctimes del terrorisme puguin trobar feina
Víctimes catalanes recelen d'aquesta mesura perquè ho veuen com un gest de propaganda electoral




El govern espanyol ha modificat l'Estatut que regula la feina dels funcionaris per oferir beneficis a les víctimes d'atemptats, als seus fills i també a les persones amenaçades. Es donaran més punts en els concurs públics, serà més fàcil la mobilitat laboral, i s'estalviaran de pagar les taxes dels exàmens per accedir a les proves de funcionaris.
Una de les víctimes de l'atemptat d'Hipercor, Roberto Manrique, lamenta que el govern es mogui per criteris electorals. Assegura que fa un any va portar un llistat de 280 víctimes catalanes del terrorisme al Ministeri de l'Interior, i segons ell, li van dir que qui ho volgués ja demanaria ajut.
Interior també ha aprovat ampliar la concessió de condecoracions als familiars que tenen cura de víctimes del terrorisme que han quedat incapacitades. Fins ara només hi tenien dret les famílies de víctimes mortals fins a segon grau de consangüinitat.

Opinió:

Agraeix-ho que la cadena SER em truques per parlar de aquesta nova “noticia” que des de el Ministerio de Interior han filtrat, amb un desig evident de tornar a utilitzar al col·lectiu de víctimes del terrorisme com a eina electoralista.
Només dir que tant la cadena SER com altres medis que me han demanat la opinió me han donat total lliberta pèr dir el que he cregut convenient… si fa o no fa com portio fent des de 1987.
Per això torno a deixar a l’aire la mateixa pregunta. Com pot el mateix ministeri que no es preocupa de localitzar a centenars de víctimes de atemptats terroristas tenir el cinismo de oferir una inserció laboral a aquest col·lectiu?

Senyor ministre, en parlem del tema?

No hay comentarios:

Publicar un comentario