martes, 28 de marzo de 2017

26 març 2017 naciodigital.cat (opinió)

26 març 2017




Ada Colau, indignada amb dos titulars sobre l'atemptat contra l'Hipercor de Barcelona

Ada Colau ha carregat contra les informacions publicades per dos mitjans de comunicació que l'acusen de negar-se a cedir un local municipal per a un homenatge a les víctimes de l'atemptat d'ETA a l'Hipercor de Barcelona.

Mentre OkDiario, dirigit pel polèmic Eduardo Inda, titula la notícia amb el suposat rebuig de l'alcaldessa de cedir les instal·lacions, Libertad Digital va més enllà i encapçala així el text: "Colau dispara a la nuca de les víctimes de l'atemptat d'ETA a Hipercor".

La líder de Barcelona en Comú ha denunciat a través de Twitter que està farta de les "mentides" i les "difamacions" d'alguns mitjans. Així mateix, ha volgut deixar clar que l'Ajuntament treballa des de fa un any en un "gran homenatge" a les 21 persones que van morir en l'atac de 1987.

Opinió:

No cal coincidir ni ideológica ni politicament amb les persones que ens podem sentir molestos per algunes informacions. Altre cosa es que la realitat no coincideixi amb els desitjos personals o ideológics. Per altres només ens cal voler que la resta de la ciudadanía tingui accés a la informació real i absolutament comprobable. Ja se sap  que quan es diuen coses que no son certes arriba un moment en el que la veritat va sortint a la superficie.
I es que alhora de informar, no val tot.
Vinga, un ejemple que ja vaig publicar en aquest mateix blog:

http://www.elperiodico.com/es/noticias/barcelona/exposicion-recordara-anos-atentado-hipercor-barcelona-4978792




No hay comentarios:

Publicar un comentario