sábado, 8 de abril de 2017

08 abril 2017 (07.04.17) (4) RAC1 (opinió)

08 abril 2017 (07.04.17) RAC1





L’expresident de l’ACVOT assegura que “ETA ha perdut en molts sentits; que digui el que vulgui, la gent sabrà quina és la realitat”

Robert Manrique creu que el desarmament d’ETA “és una bona notícia, benvingut sigui”

Manrique defensa que “amb els presos s’ha de fer el que digui la llei” però adverteix que “no han de ser moneda de canvi de res” i que “s’ha de continuar investigant tots els atemptats que encara estan pendents de resoldre’s”

"Tot el que sigui que la gent pugui anar més tranquil·la pel carrer, és important. La gran majoria de víctimes volem que ningú pateixi el que hem patit nosaltres"

"Si ETA diu que es desarma és una bona notícia, però no és una gran notícia. La gran és la de l'octubre del 2011, quan va dir que plegava"

"Mentre ningú passi el que hem passat tanta altra gent, benvingut sigui"

"ETA ha perdut en molts sentits: el que exigia matant i rebentant famílies no ho ha aconseguit. El seu suport social era cada vegada més minso. El relat és el que és. ETA que expliqui el que vulgui. La gent amb dos dits de front, sabrà quin és el relat real"

"Amb els presos s'ha de fer el que digui la llei. Si la llei diu que es poden apropar amb requisits i condicions. Si es compleixen, que ho facin. Si no, no"

"Els presos no han de ser moneda de canvi de res, com si fos un premi perquè ETA ha deixat d'existir. S'ha de continuar investigant tots els atemptats que encara estan pendents de resoldre. Vint-i-dos anys després de l'atemptat contra Aznar, encara no hi ha cap sospitós. És un exemple"

Opinió.

A banda de l’excel·lent resum dels comentaris que vaig fer durant l’entrevista… quan em vaig referir a l’atemptat de 1995 contra al aleshores Cap de la Oposició, la pregunta de en Jordi Basté “i qué vol dir amb això?” va ser molt adient… i en la pregunta podia estar la resposta.
“A buen entendedor….”




No hay comentarios:

Publicar un comentario