jueves, 22 de junio de 2017

19 junio 2017 (9) Beteve (link video)

19 juny 2017 



http://beteve.cat/expert-pais-basc-atemptat-hipercor-cotxes-bomba-eta/


“Encara queden molts expedients d’Hipercor pendents de solució”

Robert Manrique, expresident de l'Associació Catalana de Víctimes d'Organitzacions Terroristes, afirma que "les institucions han tingut una manca de cura amb les víctimes". En una entrevista al programa 'bàsics', ha dit que "molta gent s'ha omplert la boca parlant de les víctimes i de l'ajuda que suposadament els han donat, però malauradament encara hi ha expedients pendents de solució".
Manrique s'ha referit a la petició de perdó que l’Alcaldessa, Ada Colau,i el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, han fet aquest dilluns en l’acte d’homenatge a les víctimes quan fa 30 anys de l'atemptat d'ETA. Ha dit que és la primera vegada que es fa de forma pública, tot i que ha explicat que el consistori ho havia fet anteriorment en privat.

Tot i això, creu que "el perdó no hauria de tenir res a veure amb la legalitat". "Un matrimoni a qui li han matat els dos fills, el que ha d'esperar és que la llei sigui comprensiva, sensible i solidària" i no "si et demanen perdó o no" ha afegit. Per això, considera que "hi ha moltes víctimes que el que volen és que els solucionin els problemes". "Que avui vingui el ministre de l'Interior quan el seu antecessor va denegar un ajut per buscar aquestes víctimes fa tres anys em sembla trist" ha dit.

No hay comentarios:

Publicar un comentario