lunes, 15 de enero de 2018

15 gener 2018 (3) TV3 (opinió)

15 gener 2018



TV3 Informatius – 40 anys de l’atemptat a “Scala Barcelona”

Ha estat un dilluns molt extrany perque malgrat cumplir-se els 40 anys de l’atemptat que va destroçar quatre families de Santa Coloma de Gramanet, gairebè ningú se ha fet resó de aquest moment. Evidentment, no consta que cap entitat “representativa” de “les” víctimes del terrorisme hagi fet cap acte (segurament estaven mes ocupats assistint a altres temes molt mès polítics i partidistas) en lloc de estar al costat de les víctimes a las que diuen representar. 
O potser el fet de que aquell atemptat tingués connotacions amb el que ara coneixem con a “clavegueres de l’Estat” hagi pogut ser una de les raons per aquest oblit.
Malgrat tot, alguns sí em recordat en els familiars de les quatre víctimes i fins i tote m pogut deixar palesa l’opinió sobre el que va pasar i tambè sobre tota la tasca que ja fa mes de vint anys várem asolir per defensar els drets de les quatre families afectades.
Des de aquí un recordatori, avui i per sempre, del Bernabé, el Diego, en Juan Manuel i el Ramón… i per les quatre vidues i els sis orfes que han estat un enorme ejemplo de dignitat i de paciencia.

Una de les noticies de avui la trobareu en el seguent enllaç:




No hay comentarios:

Publicar un comentario